Bursa’da Yenisölöz yatırım destinasyonu olmaya hazırlanıyor

Yenisölöz'ün cazibesinin, ormanlar, göl ve bozulmamış doğal çevreden kaynaklandığını belirten Rasim Can,  “Bölgenin cennet gibi ortamı, yamaç paraşütü, trekking ve İznik Gölü'nün sakin sularında yüzme gibi çeşitli faaliyetler için ideal bir zemin sağlar. Ayrıca Yenisölöz, bölgenin en iyi sofralık zeytinin üretmesiyle çok sayıda zeytinlik alana sahiptir” dedi.

BOL YATIRIM FIRSATLARI

Yenisölöz’ün yatırım için de uygun bir alan olduğunu ifade eden Can,  arazi ve zeytinlik edinmekten, zeytinyağı üretimine girişmeye kadar çeşitli girişimlerden faydalanılabileceğini kaydetti. Gelişmekte olan turizm sektörü ile de bölgenin turizm için de uygun bir yer olduğunu söyleyen Rasim Can, her bütçeye uygun yatırım alanlarının bulunduğunu açıkladı.

STRATEJİK KONUM

Stratejik olarak İstanbul'a yakın bir konumda bulunan Yenisölöz’ün, kolay erişilebilirliğe sahip olduğunu hatırlatan Can, “Tarihi ipekyoluna cephe üzerinde yer alan bölge, Türkiye'nin zengin mirasına bir bakış sunarak hem turistler hem de yatırımcılar için cazibesini daha da artırmakta. İstanbul’a 70 dakika, Bursa Yenişehir Havalimanı’na yakın bir mesafede bulunan Yenisölöz, stratejik konumuyla, Türkiye'nin gelişen pazarında ödüllendirici girişimler arayan yatırımcıların dikkatini çekmeye hazırlanıyor. Daha fazla bilgi için bizlere rasimcan gayrimenkull instagram hesabımızdan ulaşabilirsiniz” diye konuştu.